Mand i lufthavn

3 alternative rejsemål for dig, der er vild med Gibraltar

Gibraltar er en gammel engelsk koloni, som er domineret af en klippe på hele 426 meter, der går under tilnavnet ‘The Rock’. Herfra kan du se til Afrika, men Gibraltar er primært kendt for de mange vilde berberaber. Hvis du er vild med Gibraltar, følger her en guide til 3 alternative rejsemål.

Gibraltar er en smuk og spændende rejsedestination, som er placeret omkring den sydligste del af Costa del Sol i Spanien. Gibraltar har et rigt dyreliv med masser af sjældne fuglearter samt delfiner, hvaler og havskildpadder.

Gibraltar har hele seks forskellige strande langs kysten, så det er en oplagt destination, hvis du kan lide at slappe af i vandkanten, dykke eller bare få én på opleveren. Er du vild med Gibraltar, har vi samlet en række alternative rejsemål, som byder på meget af det samme.

#1: Tag på safari i Tanzania

Tanzania er blandt de bedste safaridestinationer i verden, og landet byder på et stort udvalg af unikke oplevelser. Du kommer helt tæt på det imponerende og sjældne dyreliv, samtidig med at du kan lade dig bjergtage af den smukke natur med bjerge, naturreservater og søer.

Du kommer med andre ord ikke til at spare på oplevelserne, når du rejser til Tanzania. Du vil kunne besøge spændende og utrolige seværdigheder, som ikke findes andre steder i verden. Du kan med fordel booke en rejsepakke hos et rejsebureau, hvis du vil have den fulde rejseoplevelse.

#2: Oplev Thailands bjergtagende natur

Thailand er blandt de smukkeste lande i verden, og det er derfor et oplagt rejsemål, hvis du er vild med natur og dyreliv. Rejser til Thailand er oplagte for dig, der er vild med den smukke og unikke natur i Gibraltar, da Thailand byder på mere af det samme.

Uanset, om du er i Nordthailand eller Sydthailand, er du sikker på, at du støder på smuk og unik natur. Naturen varierer dog meget, afhængigt af hvor i landet du befinder dig. Nordthailand har smukke jungler og bjerge, mens Sydthailand har de smukkeste strande i verden.

#3: Vietnam har en fascinerende kultur og natur

Vietnam er et stort land, som byder på en masse skøn natur og spændende kultur. Vietnams historie er utroligt rig og kan dateres mange tusinde år tilbage i tiden. Når du besøger Vietnam, er der garanti for at få én på opleveren.

Du kan besøge de mange smukke sandstrande, hvor du kan slappe af og hoppe en tur i bølgen blå. Hvis du rejser til Vietnam, anbefales det, at du besøger minimum 3 destinationer, så du er sikker på, at du får det hele med – eksempelvis Hanoi og Ho Chi Minh City.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!